Case de marcat Buzau

Pe aceasta pagina gasiti o lista de firme care vand case de marcat in Buzau. Pentru a vedea mai usor oferta lor, precum si pentru a intra mai rapid in contact cu reprezentantii lor, v-am pregatit urmatoarele informatii (daca sunt disponibile):

  • numele firmei
  • adresa firmei
  • numarul de telefon
  • adresa website-ului de prezentare
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Case de marcat fiscale in Buzau – Firme care vand sau ofera servicii de reparatii / service

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de case de marcat aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Cuza Voda, nr. 1, Buzau

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru produsele si serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o scurta descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Ostrovului, nr. 14, Buzau

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru produsele si serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o scurta descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Alexandru Marghiloman, nr.55A, Buzau

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru produsele si serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o scurta descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de case de marcat aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Orice agent economic care efectueaza livrarea de bunuri cu amanuntul ori care presteaza diverse servicii in mod direct, catre populatie, este obligat de lege sa utilizeze in cadrul afacerii o casa de marcat electronica fiscala. In cazul in care nu erati informat despre acest lucru si aveti de gand sa porniti o afacere, va trebui sa va achizitionati si dumneavoastră una –asta daca nu cumva doriti sa aveti probleme cu legile in vigoare si sa platiti amenzi usturatoare.

In acest punct, intervine in mod normal intrebarea „ce casa de marcat sa cumpar?”. Raspunsul nu este chiar simplu – nici una prea ieftina nu va doriti, dar nici prea mult sa va coste, insa va doriti sa fie una potrivita pentru afacerea dumneavoastră. In continuare gasiti cateva sfaturi care sa va ajute cand vizitati o firma care vinde case de marcat in Buzau.

Precum la orice alta alegere, si acum trebuie sa exersati o deosebita atentie la cateva lucruri:

  1. Tipul afacerii dumneavoastră. Afacerea dumneavoastră se desfasoara mereu in acelasi loc? Aveti atunci nevoie de un model fix. Daca desfasurati activitati de comert ambulant, veti avea nevoie atunci de un model portabil.
  2. Numarul clientilor. Numarul de clienti pe care-i are magazinul dumneavoastră este un criteriu de alegere a produsului.
  3. Dimensiunea afacerii. In functie de marimea afacerii, alegeti si interfata casei. Daca afacerea este de tipul unui supermarket, atunci trebuie sa luati in calcul faptul ca ea va fi conectata impreuna cu alte aparate periferice asa cum sunt cititoarele de coduri de bare, niste cantare electronice ori sertarul de bani. Intrebati firma care vinde case de marcat in Buzau daca aceste accesorii, precum si driverele lor, fac parte din costul final al produsului.
  4. Performanta. Atunci cand alegeti un astfel de produs este de dorit sa fiti atent si in ce priveste performanta lui. Verificati tipul de imprimanta din dotarea acesteia. Lucrati cu o imprimanta termica, mai silentioasa, ori cu una matriceala? Cu ce viteza tipareste? Care este numarul de caractere ce apar in descrierea produsului? Cat de mare este numarul departamentelor? Cate articole pot fi programabile? Si, deloc in ultimul rand, fiti atent si la deplina sa compatibilitate cu programul dumneavoastră de vanzare-gestiune.

Nu uitati, dupa ce ati ales produsul pe care il considerati a fi cel mai potrivita pentru afacerea dumneavoastră, el trebuie sa fie fiscalizat, iar apoi sa fie programata in conformitate cu legislatia in vigoare, insa mai ales tinant cont de specificul societatii dumneavoastră. De asemenea, personalul ce o va utiliza va trebui sa fie instruit pentru ca aparatul sa functioneze perfect. De aceea, fiti sigur ca alegeti o firma care vinde case de marcat in Buzau si se poate ingriji de toate aceste aspecte.

Situatii cand trebuie sa va inlocuiti casa de marcat

O casa de marcat este un dispozitiv indispensabil operatorilor economici ce desfasoara activitati comerciale.

Legile in vigoare presupun inregistrarea tuturor operatiilor fiscale cu ajutorul acestor case de marcat. Neefectuarea inregistrarilor cotidiene, sau neutilizarea conforma a acestor case de marcat, pot sa aduca penalizari substantiale ori, chiar mai rau, oprirea respectivei activitati economice desfasurate.

O defectare a casei de marcat poate ingreuna activitatea, deoarece toate operatiunile fiscale trebuie inregistrate. Deci, trebuie sa anuntati firma de case de marcat in Buzau la care aveti un contract de service si de mentenanta incheiat. Activitatea economica care este desfasurata pana la repunerea casei de marcat in stare de functiune trebuie sa fie notata in cartea de interventie a acelui aparat fiscal.

Realizarea unei inspectii periodice este o operatiune ce asigura o buna functionare a acestor dispozitive de fiscalizare. dar sunt multe situatiile cand acestea nu isi mai indeplinesc in mod corespunzator sarcinile trebuind sa fie inlocuite. Daca se utilizeaza o casa de marcat a unei firme serioase, trebuie doar ca sa luati legatura cu un operator si veti primi suportul si asistenta necesare.

Va prezentam mai jos câteva defectiuni care pot da bataie de cap, precum si situatiile cand casele de marcat trebuie sa fie inlocuite:

Una dintre erorile cele mai frecvente este inregistrarea vânzarii dar fara tiparirea bonului. Cauzele pot fi unele defectiuni la alimentarea casei cu energie electrica, lipsa rolei de hârtie ori prezenta de impuritati in zona de imprimare. In cazul in care tehnicianul de la service descopera defectiuni ale sistemului de alimentare, atunci dispozitivul trebuie sa fie inlocuit.
O functionare incorecta a unor taste este o defectiune care apare ori din cauza manipularii necorespunzatoare, ori din pricina uzurii. Situatie in care operatiunile fiscale uzuale nu mai sunt inregistrate, cauza care necesita apelarea la o firma de case de marcat in Buzau pentru schimbarea aparatului.

Casa de marcat fiscala trebuie inlocuita si când intervine o uzura tehnica. In numeroase situatii dispozitivele sunt invechite tehnologic astfel incat nu mai sunt corespunzatoare cerintelor Administratiei Fiscale, insemnand ca datele inregistrate de aceasta nu sunt valide. Daca folositi casele de marcat cu niste softuri invechite se considera a fi abatere grava si este penalizata de catre inspectorii fiscali.

O alta situatie care necesita contactarea tehnicianului ce de ocupa de mentenanta sistemului o reprezinta defectarea memoriei fiscale. Dupa diagnosticare, daca respectiva componenta nu se poate inlocui, se impune o schimbare a intregului sistem de inregistrare fiscala a activitatii economice.

E timpul sa apelati la o firma de case de marcat in Buzau si cand aparatul e manipulat necorespunzator. Un tratament agresiv se poate observa când tastatura nu mai raspunde la comenzi ori când sertarul casei nu se inchide ori deschide. Urme ale unei manipulari defectuoase mai sunt: o deteriorare a afisajului, o oprire in timpul functionarii, o resetare la lansarea de comenzi simple.

Alta situatie ce impune o inlocuire a casei de marcat e reprezentata de actualizarea unor norme de transmitere pentru informatiile fiscale spre institutiile statului. Aceste modificari legislative impun agentilor economici achizitionarea si utilizarea de case de marcat prevazute cu jurnal electronic. Toate firmele ce vând bunuri ori servicii trec obligatoriu de la sistemele de fiscalizare prevazute cu jurnal pe hârtie, la noile case de marcat avand jurnal electronic, ce trebuie sa fie conectate la sistemele ANAF. Aceasta masura e luata pentru eficientizarea procesului de combaterea evaziunii fiscale.

In conformitate cu aceasta masura legislative, toate firmele care desfasoara activitati economice sunt obligate sa inlocuiasca traditionalele casele de marcat cu altele noi, prevazute cu acea memorie electronica.

Asadar, o casa de marcat e un dispozitiv esential pentru un operator economic. Sunt solutii inteligente de business ce usureaza acest proces de fiscalizare a activitatii economice desfasurate. Utilizarea unor case performante cumparata de la o firma serioasa de case de marcat in Buzau reprezinta un factor de crestere a randamentului, reprezinta totodata o posibilitate confortabila de analiza a rapoartelor de activitate.