Pe aceasta pagina gasiti o lista de firme care vand case de marcat in Craiova. Pentru a vedea mai usor oferta lor, precum si pentru a intra mai rapid in contact cu reprezentantii lor, v-am pregatit urmatoarele informatii:

  • numele firmei
  • adresa magazinului
  • numarul de telefon
  • adresa website-ului de prezentare
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Case de marcat fiscale in Craiova – Firme care vand si ofera servicii de service / reparatii
Decarom

Adresa: Str. Bibescu, nr. 33A, Craiova
Website: http://www.decarom.ro/
Telefon: 0724 320 292
Email: office@decarom.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/decaromservice/


ECR Systems

Adresa: Str. Alexandru Ioan Cuza, bl.M19b, Craiova
Website: http://www.ecrsystems.ro/
Telefon: 0251 522 177
Email: ecr_systems@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EcrSystems/?ref=br_rs


Euro Computer

Adresa: Str. Albisoarei, nr. 25, Craiova
Website: http://www.euro-computer.ro/
Telefon: 0251 590 841
Email: contact@euro-computer.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuroComputerCraiova/


Fiscal Systems

Adresa: Str. Doljului, nr. 21, Craiova
Website: https://fiscalsystems.ro/
Telefon: 0351 444 471
Email: office@fiscalsystems.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Fiscal-Systems-SRL-260754204061870/


IIRUC Service

Adresa: Str. Desnatui, nr. 22, Craiova
Website:
Telefon: 0251 416 526
Email: craiova@iirucservice.ro
Pagina de Facebook:


 

Orice agent economic care efectueaza livrarea de bunuri cu amanuntul ori care presteaza diverse servicii in mod direct, catre populatie, este obligat de lege sa utilizeze in cadrul afacerii o casa de marcat electronica fiscala. In cazul in care nu erati informat despre acest lucru si aveti de gand sa porniti o afacere, va trebui sa va achizitionati si dumneavoastră una –asta daca nu cumva doriti sa aveti probleme cu legile in vigoare si sa platiti amenzi usturatoare.

In acest punct, intervine in mod normal intrebarea „ce casa de marcat sa cumpar?”. Raspunsul nu este chiar simplu – nici una prea ieftina nu va doriti, dar nici prea mult sa va coste, insa va doriti sa fie una potrivita pentru afacerea dumneavoastră. In continuare gasiti cateva sfaturi care sa va ajute cand vizitati o firma care vinde case de marcat in Craiova.

Precum la orice alta alegere, si acum trebuie sa exersati o deosebita atentie la cateva lucruri:

  1. Tipul afacerii dumneavoastră. Afacerea dumneavoastră se desfasoara mereu in acelasi loc? Aveti atunci nevoie de un model fix. Daca desfasurati activitati de comert ambulant, veti avea nevoie atunci de un model portabil.
  2. Numarul clientilor. Numarul de clienti pe care-i are magazinul dumneavoastră este un criteriu de alegere a produsului.
  3. Dimensiunea afacerii. In functie de marimea afacerii, alegeti si interfata casei. Daca afacerea este de tipul unui supermarket, atunci trebuie sa luati in calcul faptul ca ea va fi conectata impreuna cu alte aparate periferice asa cum sunt cititoarele de coduri de bare, niste cantare electronice ori sertarul de bani. Intrebati firma care vinde case de marcat in Craiova daca aceste accesorii, precum si driverele lor, fac parte din costul final al produsului.
  4. Performanta. Atunci cand alegeti un astfel de produs este de dorit sa fiti atent si in ce priveste performanta lui. Verificati tipul de imprimanta din dotarea acesteia. Lucrati cu o imprimanta termica, mai silentioasa, ori cu una matriceala? Cu ce viteza tipareste? Care este numarul de caractere ce apar in descrierea produsului? Cat de mare este numarul departamentelor? Cate articole pot fi programabile? Si, deloc in ultimul rand, fiti atent si la deplina sa compatibilitate cu programul dumneavoastră de vanzare-gestiune.

Nu uitati, dupa ce ati ales produsul pe care il considerati a fi cel mai potrivita pentru afacerea dumneavoastră, el trebuie sa fie fiscalizat, iar apoi sa fie programata in conformitate cu legislatia in vigoare, insa mai ales tinant cont de specificul societatii dumneavoastră. De asemenea, personalul ce o va utiliza va trebui sa fie instruit pentru ca aparatul sa functioneze perfect. De aceea, fiti sigur ca alegeti o firma care vinde case de marcat in Craiova si se poate ingriji de toate aceste aspecte.